Töölön Hautaustoimisto

Mechelininkatu 32
00260 Helsinki

09 628 398

Korona ja hautajaisjärjestelyt

Läheisen kuolema on aina koskettava tapahtuma. Poikkeusolotilanne synnyttää kysymyksiä ja huolta entistä enemmän. Toimistomme on tukenanne surun hetkellä. Hoidamme puolestanne kaikki hautausjärjestelyt huomioiden voimassa olevat viranomaisohjeet. Voitte aloittaa järjestelyt yhteydenotolla toimistoomme.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, ettei kokoontumisrajoituksia jatketa enää 30.9. jälkeen. Viranomaispäätösten johdosta kokoontumisrajoitukset eivät myöskään jatku seurakunnissa enää 1.10. alkaen.

Tilojen käyttöä koskevat lain yleiset hygieniavaatimukset ovat voimassa koko Suomessa. Myös maskisuositus on edelleen voimassa koko maassa, siitä päätöksiä tehdään ja niistä tiedotetaan myöhemmin. Suosittelemme kaikissa tilaisuuksissa edelleen kasvomaskin käyttöä ja muiden hygieniaohjeistusten noudattamista. Vainajien näyttöjen järjestäminen on edelleen keskeytetty.

Vastaamme mielellämme kaikkiin hautajaisia koskeviin kysymyksiinne.

Ota yhteyttä

Töölön
Hautaustoimisto

Mechelininkatu 32
00260 Helsinki

09-628 398

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • Ohje omaisille

  Teitä on kohdannut suru. Käytännön toimiin ryhtyäksenne ottakaa yhteyttä toimistoomme.

  Hautausjärjestelyt voidaan aloittaa välittömästi henkilön kuoltua. Ammattilaisemme ovat apunanne ensimmäisestä yhteydenotostanne.

  Myös kansainvälisissä tapauksissa.

 • Päivystys

  24/7 +358 44 2437 083

  Kiireellisyyttä vaativissa tapauksissa ottakaa yhteyttä päivystysnumeroomme.


Töölön Hautaustoimisto | Y-tunnus: 0784340-6