Skip to main content

Töölön Hautaustoimisto

Mechelininkatu 32
00260 Helsinki

09 628 398

Viranomaisasiointi ja tilavaraukset

Töölön Hautaustoimisto on palveluksessanne kaikkialla Suomessa. Kunnioitamme jokaisen omaa vakaumusta ja elämäntapaa sekä läheistensä toiveita. Olemme vaitiolovelvollisia kaikissa meille uskotuissa asioissa.

Olemme palveluksessanne huolimatta siitä, millä paikkakunnalla kuolema on tapahtunut tai minne läheisenne haudataan. Hoidamme kaiken viranomaisasioinnin ja hankimme tarvittavat luvat. Varaamme puolestanne toivomanne tilat siunaus- tai hautajaistilaisuudelle sekä muistotilaisuudelle, tarvittaessa myös ajan tuhkaukselle krematoriossa sekä sovimme uurnan laskulle ajankohdan valitsemallenne hautausmaalle. Autamme valitsemaan papin tai puhujan sekä urkurin tai esiintyjän sekä olemme apunanne miettiessänne musiikkitoiveita tai tilaisuuksien ohjelmaa.

Toimistomme henkilökunnalla on vuosien kokemus toimimisesta eri kirkko- ja uskontokuntien edustajien kanssa sekä valtaväestöstä eroavien kulttuurien tapojen ja rituaalien yhteensovittamisesta suomalaiseen byrokratiaan. Asiakkaissamme on ollut ulkomaalaisten henkilöiden lisäksi suomalaisia ja Suomessa asuvia niin uskonnottomia ja eri herätysliikkeiden piiristä tulleita kuin luterilaisiakin, Suomen ja Venäjän ortodokseja, roomalaiskatolisia, juutalaisia, muslimeja erilaisine vivahteineen, hinduja ja kotimaisia romaneja.

Tilaisuuksissa, joissa tarvitaan korostunutta hienotunteisuutta tai turvallisuutta olemme, yhdessä luotettujen yhteistyökumppaniemme kanssa, julkisuuden henkilöiden sekä valtionhallinnon käyttämä ammattilaistoimija.

Noudatamme Suomen Hautaustoimistojen Liiton ja hautausalan kansainvälisen organisaation FIAT-IFTAn eettisiä ohjeita. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt kotimaiselle palvelullemme Avainlippu-tunnuksen.