Skip to main content

Töölön Hautaustoimisto

Mechelininkatu 32
00260 Helsinki

09 628 398

Veteraanit ja kunniamerkkipalvelu

Olemme arvostettu yhteistyökumppani veteraani- ja sotilashautajaisten järjestelyissä. Kunniamerkkipalvelumme on käytettävissänne.

Yhteistyössä veteraanitoimistojen kanssa huolehdimme hautajaistilaisuuteen veteraaniseppeleen ja tarkistamme ennalta kulloisenkin urkurin kanssa asiaan kuuluvan musiikin seppeltä arkulle laskettaessa. Haltuumme on uskottu sotilashautajaisissa arkulle asetettava Suomen kielekkeinen valtiolippu. Toimistostamme on lainattavissa kappeliin sijoitettava kansallislippu tangossaan sekä niin haluttaessa kunniavartiolle airutnauhat. Järjestölippuun voidaan siunaustilaisuuden ajaksi kiinnittää toimistostamme saatava surunauha.

Huollamme hautajaistilaisuuteen mustalle kunniamerkkityynylle edesmenneen omat tai toimistomme hallussa olevista kunniamerkeistä ja muistoristeistä Puolustusvoimien ohjesäännön mukaisesti kootusti hänelle kuuluvat oikeat merkit. Edesmenneen Lotta-järjestössä palvelleen henkilön arkulle voidaan toimituksen ajaksi laskea aito Lotta-kenttälakki.

Sotilashautajaisista on annettu omat, selkeät ohjeet, joita sovelletaan kulloisessakin tapauksessa lähiomaisten toiveiden mukaisesti Puolustusvoimien edustajan päätöksellä. Toimistostamme on saatavissa ohjeistus sotilashautajaisista täydellisenä.